NOGOMET: Kadeti Posušja pobjednici memorijala Luka Lukšić u Dubrovniku

17. 06. 2019

Nogometaši HŠK Posušje(U-16) jučer su sudjelovali na memorijalnom turniru Luka Lukšić u Dubrovniku. Izabranici Damira Ramljaka odličnim predstavama pokazali su koliko vrijede i okitili se zlatnom medaljom na jugu Hrvatske, u Dubrovniku. 
Iz redova HŠK Posušja stiže i najbolji igrač memorijala. To je mladi i talentirani Marko Bašić. Čestitamo na još jednom velikom rezultatu posuških mladih nogometnih snaga i njihovom treneru Damiru Ramljaku. 

Drugo mjesto osvojila je ekipa HNK Čapljina, treći su bili momci iz HNK Gošk Dubrovnik, dok je četvrto mjesto osvojila ekipa NK Župa Dubrovačka. 

Ostale vijesti iz kategorije

Održana radionica “Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja”

Održana radionica “Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja”

Danas je ispred Dječjeg vrtića Bajka u Posušju održana praktična radionica pod nazivom "Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja". Radionica je dio manifestacije IX. Posuški kamendani koju su zajednički organizirali Udruga za održivi razvoj Uzor Posušje i Općina...

Poziv na događaj “Cycling Rural Walking Fair”

Poziv na događaj “Cycling Rural Walking Fair”

Sve ljubitelje biciklizma, prirode i outdoor aktivnosti pozivamo da nam se pridruže na prvom “Cycling Rural Walking Fair” koji će se održati u sklopu Street Food Festa u Širokom Brijegu 23.07. - 25.07. 2021. godine u Širokom Brijegu s početkom programa u 17:00 sati....

Arhiva