NAVIJAČI, IGRAČI, BRANITELJI, SUSJEDI, GOSTI I PRIJATELJI, POSUŠANKE I POSUŠANI: KAD SE NAŠE RUKE SLOŽE, SVE SE MOŽE, SVE SE MOŽE!

25. 05. 2022

U sklopu programa obilježavanja 75-te godišnjice od formiranja i djelovanja Crvenog križa općine Posušje i Dana branitelja općine Posušje, u suradnji sa Klubom navijača „Posušani“, Koordinacijom udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO Herceg-Bosne Posušje i partnerstvu sa HŠK Posušje, organizira se akcija dragovoljnog darivanja krvi.

Akcija će se održati dana 30.05.2022. godine (ponedjeljak) u vremenu od 10,00 do 12,00 sati u novim svlačionicama stadiona Mokri dolac, a provoditi će je medicinska ekipa Transfuzijskog centra Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Pozivamo navijače, igrače, branitelje, prijatelje i simpatizere HŠK Posušja da se pridruže ovoj plemenitoj akciji Crvenog križa općine Posušje u obilježavanju velikog jubileja, te darivanjem krvi pomognemo bolesnima, povrijeđenima i svima onima kojima će naša darovana krv pomoći u ozdravljenju ili spašavanju života.

Krv mogu darivati osobe s navršenih 18 godina života, a oni koji prvi put daruju krv trebaju ponijeti osobnu iskaznicu ili drugi identifikacijski dokument, a dosadašnji darivatelji trebaju ponijeti iskaznicu dragovoljnog darivatelja.

I KRV SVOJU ZA PLAVO BJELU BOJU!

DARUJ KRV – SPASI ŽIVOT !

Ostale vijesti iz kategorije

Održana 15. sjednica Općinskog vijeća općine Posušje

Održana 15. sjednica Općinskog vijeća općine Posušje

Danas je održana 15. sjednica Općinskog vijeća općine Posušje. Započela je uobičajeno vijećničkim pitanjima, odnosno Aktualnim satom. Dio upita vezan je uz širenje vodovodne mreže prema najistočnijim dijelovima Rakitna te prema Zagorju. Načelnik Ante Begić u odgovoru...

Održana prva međunarodna utrka Posuška desetka 2022.

Održana prva međunarodna utrka Posuška desetka 2022.

Posuško lito u svom športskom programu ove godine bogatije je za još jedno natjecnje, ono u trčanju. Prvi međunarodna cestovna utrka, polumaraton pod nazivom Posuška desetka 2022., okupio je jučer ljubitelje ovog sporta iz Posušja, Bosne i Hercegovine pa i iz...

Arhiva