Nastavak izgradnje dijela kolektorske mreže I. faze gradske kanalizacije, II dio, na području općine Posušje

25. 08. 2021

Općina Posušje je u razdoblju ožujak 2020 godine -kolovoz 2021. godina realizirala projekt “Nastavak izgradnje dijela kolektorske mreže I. faze gradske kanalizacije, II dio, na području općine Posušje” ukupne vrijednosti 389.628, 43 KM. Fond za zaštitu okoliša FBiH je financirao realizaciju projektnih aktivnosti u ukupnoj vrijednosti od 100.000, 00 KM , dok je preostali iznos ugovorenih radova a i angažiranog stručnog nadzora nad izvođenjem predmetnih radova financirala Općina Posušje vlastitim proračunskim sredstvima.

Cilj projekta  je  izgraditi  342 m  sustava separatne kanalizacije  što direktno doprinosi unapređenju životnih uvjeta stanovništva  Posušja  i zaštiti prirodnih resursa, odnosno osiguranju okolišno prihvatljivog i higijenskog prikupljanja i tretmana otpadnih voda, što je uspješno realizirano završetkom projektnih aktivnosti predmetnog projekta.

Ovim putem se zahvaljujemo na donatorskim sredstvima te se nadamo budućoj zajedničkoj suradnji na projektnim aktivnostima. 

Ostale vijesti iz kategorije

Obilježena 30. obljetnica pogibije Ludviga Lutka Pavlovića

Obilježena 30. obljetnica pogibije Ludviga Lutka Pavlovića

30. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića – Lutka, prve žrtve velikosrpske agresije na prostorima BiH obilježena je u njegovom rodnom mjestu Vitini i pred Spomen obilježjem u Studenim Vrilima.Tim povodom jutros u 7 sati služena je sveta misa u crkvi sv. Paškala, a...

Dva vrijedna dijagnostička uređaja za Dom zdravlja Posušje

Dva vrijedna dijagnostička uređaja za Dom zdravlja Posušje

Dom zdravlja Posušje bogatiji je za dva uređaja. Novi ultrazvučni uređaj, donaciju Ministarstva zdravstva rada i socijalne skrbi ŽZH i dvanaestokanalni EKG, kojeg su ovoj zdravstvenoj ustanovi donirali Općina Posušje i Udruga Pauk. To je bio povod današnjem sastanku...

Arhiva