Najava: 11. Posuške igre bez granica

09. 07. 2021

Dragi klinci i klinceze, mame i tate, svi oni željni dobre zabave, ponovno smo s vama! 11. Posuške igre bez granica vas pozivaju na na najveseliji događaj ovog ljeta u Posušju.

Crtaonica, puzanje i utrka beba, maraton djece, male ninje i vodena bomba čekaju vas u subotu 24. srpnja. Oni nešto stariji mogu se okušati dan kasnije u sljedećim disciplinama: ninja ratnici, utrka u vrećama, nogometni slalom, utrka na tri noge, grgina utrka, uhvati jaje, utrka u štiklama i utrka konobara.

Prijaviti se možete na broj 039/685-701 ili osobno u Općini Posušje u uredu broj 10, radnim danom do petka 23.srpnja.2021. od 11.00 do 14.00 sati.

I ove godine, organizaciju su potpomogli: Binvest, Planet, UniCredit bank, Euroherc osiguranje, Tiskara Olovka, My lovely bag, Kamex, Becutan, Knjižara Bago, Dječja oprema Tintilinić, Smiley, Butique IN, Salon ljepote Nela, Algida, Frizerski salon In hair, Fancy, Farmasi i Dječji vrtić Veseli školarac.

Medijski pokrovitelji Radio Posušje i Radio Plus.

Dobrodošli u veseli razigrani svijet posuških igara bez granica!

Ostale vijesti iz kategorije

Održana radionica “Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja”

Održana radionica “Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja”

Danas je ispred Dječjeg vrtića Bajka u Posušju održana praktična radionica pod nazivom "Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja". Radionica je dio manifestacije IX. Posuški kamendani koju su zajednički organizirali Udruga za održivi razvoj Uzor Posušje i Općina...

Poziv na događaj “Cycling Rural Walking Fair”

Poziv na događaj “Cycling Rural Walking Fair”

Sve ljubitelje biciklizma, prirode i outdoor aktivnosti pozivamo da nam se pridruže na prvom “Cycling Rural Walking Fair” koji će se održati u sklopu Street Food Festa u Širokom Brijegu 23.07. - 25.07. 2021. godine u Širokom Brijegu s početkom programa u 17:00 sati....

Arhiva