Najava: 11. Posuške igre bez granica

09. 07. 2021

Dragi klinci i klinceze, mame i tate, svi oni željni dobre zabave, ponovno smo s vama! 11. Posuške igre bez granica vas pozivaju na na najveseliji događaj ovog ljeta u Posušju.

Crtaonica, puzanje i utrka beba, maraton djece, male ninje i vodena bomba čekaju vas u subotu 24. srpnja. Oni nešto stariji mogu se okušati dan kasnije u sljedećim disciplinama: ninja ratnici, utrka u vrećama, nogometni slalom, utrka na tri noge, grgina utrka, uhvati jaje, utrka u štiklama i utrka konobara.

Prijaviti se možete na broj 039/685-701 ili osobno u Općini Posušje u uredu broj 10, radnim danom do petka 23.srpnja.2021. od 11.00 do 14.00 sati.

I ove godine, organizaciju su potpomogli: Binvest, Planet, UniCredit bank, Euroherc osiguranje, Tiskara Olovka, My lovely bag, Kamex, Becutan, Knjižara Bago, Dječja oprema Tintilinić, Smiley, Butique IN, Salon ljepote Nela, Algida, Frizerski salon In hair, Fancy, Farmasi i Dječji vrtić Veseli školarac.

Medijski pokrovitelji Radio Posušje i Radio Plus.

Dobrodošli u veseli razigrani svijet posuških igara bez granica!

Ostale vijesti iz kategorije

Obilježena 30. obljetnica pogibije Ludviga Lutka Pavlovića

Obilježena 30. obljetnica pogibije Ludviga Lutka Pavlovića

30. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića – Lutka, prve žrtve velikosrpske agresije na prostorima BiH obilježena je u njegovom rodnom mjestu Vitini i pred Spomen obilježjem u Studenim Vrilima.Tim povodom jutros u 7 sati služena je sveta misa u crkvi sv. Paškala, a...

Dva vrijedna dijagnostička uređaja za Dom zdravlja Posušje

Dva vrijedna dijagnostička uređaja za Dom zdravlja Posušje

Dom zdravlja Posušje bogatiji je za dva uređaja. Novi ultrazvučni uređaj, donaciju Ministarstva zdravstva rada i socijalne skrbi ŽZH i dvanaestokanalni EKG, kojeg su ovoj zdravstvenoj ustanovi donirali Općina Posušje i Udruga Pauk. To je bio povod današnjem sastanku...

Arhiva