Mokri Dolac će uskoro zasjati u punom sjaju

02. 03. 2023

Datum 2. ožujka sigurno će svijetlim slovima biti upisan u povijest posuškog sporta. Naime, danas je potpisan dugoočekivani ugovor o nabavci i postavljanju reflektorske rasvjete u sklopu športskog kompleksa Mokri Dolac. Četiri robusne konstrukcije od čak 35 metara visine, nosit će najsuvremeniju rasvjetu koja će omogućiti posuškom premijerligašu održavanje utakmica i u noćnim terminima, a gledateljima pored malih ekrana jasan pogled na svaki detalj sa sportskih derbija iz Posušja.

Ugovor vrijedan gotovo 550.000 konvertibilnih maraka potpisali su načelnik Ante Begić i Robert Maganić direktor Dal produkt grupe iz Zagreba, u nazočnosti direktora HŠK Posušje Ivana Petrica.

Ovime se nakon već odrađenih opsežnih pripremnih zemljanih radova i izlijevanja betonskih stopa na koje će se montirati čelične konstrukcije i rasvjeta te polaganja kabela i gradnje trafostanice, ušlo u drugu završnu fazu koja će trajati, ovisno o vremenskim uvjetima, oko dva mjeseca, a Mokrom Docu će donijeti novi sjaj.

Zadovoljstvo nisu krili svi nazočni na današnjem potpisivanju. Načelnik Begić uputio je zahvalu svima koji su uložili velike napore da se ovaj kapitalni sportski projekt realizira te je kazao kako se njime značajno poboljšavaju uvjeti rada svih korisnika stadiona.

Direktor Petric je današnji dan nazvao ulaganjem u svjetliju budućnost jednog od naših najuspješnijih klubova. Također je ustvrdio kako je ovo jedan od kapitalnih segmenata kojim se podiže ljestvica više, a sve u cilju osiguranja najviših standarda.

Uz ovo, podsjetimo kako su u protekloj godini izgrađene najmodernije svlačionice i tunel po UEFA standardima te kako su osigurana sredstva i za proširenje pomoćnog terena. Sve ovo zasigurno stvara osjećaj ponosa svim zaljubljenicima u Posuški sport, ali i daje poticaj svim korisnicima Mokrog Doca za stvaranje još boljih rezultata. 

Skip to content