Košarka: Nakon 6. kola Posušje i dalje bez poraza

26. 11. 2019

U nedjelju se u Gradskoj športskoj dvorani u Posušju odigrao derbi između KK Posušje i KK Student iz Mostara.

Prva četvrtina zasluženo je pripala domaćinu koji ju je na krilima Ante Begića, koji je postigao 13 poena, dobio rezultatom 23:15.

Puno bolja igra gostiju u drugoj četvrtini. Za šest minuta rade seriju 2:11 i po drugi put na utakmici dolaze u vodstvo 25:26. Domaćin se budi preko Ramljaka, ali Mostarci na predah odlaze s minimalnom prednosti 31:33.

U trećoj četvrtini uglavnom se igralo koš za košem, a dionicu su dobili gosti 19:21.

Vrlo mali broj koševa obilježio je početak posljednje četvrtine. Za nešto manje od šest minuta igre Posusje je postiglo pet, dok su gosti imali samo četiri ubačena poena.

Uslijedila je uzbudljiva i neizvjesna završnica koju su začinili dvjema vezanim tricama Begić i Ramljak za minimalnu prednost, a polaganjem Leke odlaze na plus tri, 30 sekundi prije kraja.

Barbarić i Kuzman su pokušali tricama doći do poravnanja ali su promašili šuteve, dok je Begić pogodio jedno od dva slobodna bacanja za konačnih 68:64 i veliku pobjedu žutih pred svojom publikom.

Najbolji u redovima Posušja bili su Ante Begić sa 17, Ante Ramljak sa 15 i Josip Ramljak sa 14 poena. Kod gostiju bolji od ostalih bili su Daniel Zovko sa 26 i Mario Barbarić sa 14 poena.

Ostale vijesti iz kategorije

JAVNI POZIV radi sporazumnog pribavljanja nekretninama

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Županija Zapadnohercegovačka Općinsko pravobraniteljstvo Posušje Broj: U-30/19 Dana: 04.12.2019 godine Na osnovu čl.23. Zakona o izvlaštenju ( „ Službene novine FBiH „ broj 70/07, 36/10, 25/12 i 34/16 ), a u svezi...

Obavijest o uspostavi adresnog registra u općini Posušje

Obavještavaju se stanovnici Vinjana da je u tijeku postavljanje pločica s kućnim brojem za područje cijele mjesne zajednice Vinjani.Stanovnici se mole za strpljenje i pozivaju se da pruže punu suradnju. Ovim putem obavještavaju se građani da se za postavljanje kućnog...