Košarka: Nakon 6. kola Posušje i dalje bez poraza

26. 11. 2019

U nedjelju se u Gradskoj športskoj dvorani u Posušju odigrao derbi između KK Posušje i KK Student iz Mostara.

Prva četvrtina zasluženo je pripala domaćinu koji ju je na krilima Ante Begića, koji je postigao 13 poena, dobio rezultatom 23:15.

Puno bolja igra gostiju u drugoj četvrtini. Za šest minuta rade seriju 2:11 i po drugi put na utakmici dolaze u vodstvo 25:26. Domaćin se budi preko Ramljaka, ali Mostarci na predah odlaze s minimalnom prednosti 31:33.

U trećoj četvrtini uglavnom se igralo koš za košem, a dionicu su dobili gosti 19:21.

Vrlo mali broj koševa obilježio je početak posljednje četvrtine. Za nešto manje od šest minuta igre Posusje je postiglo pet, dok su gosti imali samo četiri ubačena poena.

Uslijedila je uzbudljiva i neizvjesna završnica koju su začinili dvjema vezanim tricama Begić i Ramljak za minimalnu prednost, a polaganjem Leke odlaze na plus tri, 30 sekundi prije kraja.

Barbarić i Kuzman su pokušali tricama doći do poravnanja ali su promašili šuteve, dok je Begić pogodio jedno od dva slobodna bacanja za konačnih 68:64 i veliku pobjedu žutih pred svojom publikom.

Najbolji u redovima Posušja bili su Ante Begić sa 17, Ante Ramljak sa 15 i Josip Ramljak sa 14 poena. Kod gostiju bolji od ostalih bili su Daniel Zovko sa 26 i Mario Barbarić sa 14 poena.

Ostale vijesti iz kategorije

Zakazana 34. sjednica Općinskog vijeća

Zakazana 34. sjednica Općinskog vijeća

Bosna i HercegovinaFEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINEŽUPANIJA ZAPADNOHERCEGOVAČKAOPĆINA POSUŠJE OPĆINSKO VIJEĆE Broj: 01-02-90/20Posušje, 28.5.2020. godine Temeljem članka 50. stavak 1. Poslovnika Općinskog vijeća općine Posušje («Službeni glasnik općine Posušje», broj:...

DOSTOJANSTVENO OBILJEŽEN DAN BRANITELJA OPĆINE POSUŠJE

DOSTOJANSTVENO OBILJEŽEN DAN BRANITELJA OPĆINE POSUŠJE

Šestu godinu zaredom Posušje dostojanstveno obilježava Dan svojih branitelja. Program obilježavanja započeo je Svetom misom za sve nestale, poginule, umrle i žive branitelje u crkvi Bezgrješnoga začeća BDM u Posušju koju je predvodio župnik župe sv. Ante...

O B A V I J E S T  roditeljima za upis djece u školu

O B A V I J E S T roditeljima za upis djece u školu

Služba za opću upravu i društvene djelatnosti općine Posušje vrši popis djece s područja cijele općine za upis u 1. razred osnovne škole u školskoj 2020/2021 godini. Prijave u popis vršit će se telefonskim putem na broj 039 685 701 ili osobno u zgradi Općine u uredu...

12. OBLJETNICA POSTAVLJANJA KRIŽA NA GRADINI – ORLOVU KUKU

12. OBLJETNICA POSTAVLJANJA KRIŽA NA GRADINI – ORLOVU KUKU

Tradicionalno, članovi članovi Hrvatskog planinarskog društva „Pločno“ na blagdan „Križi“ obilježavaju obljetnicu postavljanja križa na Orlovu kuku. Križ su članovi HPD „Pločno“ prije dvanaest godina na svojim leđima iznijeli i postavili na vrhu Orlov kuk između...