KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI

13. 01. 2020

Košarkaši OKK Čelik iz Zenice sinoć su ekipi KK Posušje nanijeli prvi poraz u pripremnom djelu. OKK Čelik je u Areni u Zenici savladao KK Posušje s rezultatom 89 – 71.

Pandžini izabranici su kontrolirali susret i na kraju zasluženo slavili s osamnaest poena razlike. Najistaknutiji u redovima KK Posušje bio je Nikola Lebo s osamnaest poena, dok je kod domaćih najučinkovitiji bio Mirza Keso s 22. poena. Na kraju meča zenička publika je pozdravila oba tima pljeskom. Još napomenimo da su “žuti” nastupili bez dva igrača iz početne petorke Ante Čuture i Ante Ramljaka.

Ostale vijesti iz kategorije

PREDSTAVA „DIVA GRABOVČEVA“ U POSUŠJU

PREDSTAVA „DIVA GRABOVČEVA“ U POSUŠJU

U subotu, 25. siječnja 2020. godine s početkom u 19:30 sati u posuškoj kinodvorani biti će izvedena predstava „Diva Grabovčeva“ u izvedbi Sinjskog pučkog kazališta i Franjevačke klasične gimnazije Sinj. Za vrijeme turske okupacije Turci su činili brojne zločine nad...

PAZITE, USPORITE!

PAZITE, USPORITE!

Danas započinje nastava u svim školama na području općine Posušje te stoga molimo sve vozače za pojačan oprez, osobito u blizini škola. Svim učenicima želimo sretno i uspješno drugo polugodište.

Promotivni video s manifestacije Božić u Posušju

Promotivni video s manifestacije Božić u Posušju

Lijepa blagdanska priča je iza nas. Zahvaljujemo svim sudionicima i posjetiteljima što su bili dio Božića u Posušju 2019. Vidimo se i sljedeće godine! https://www.facebook.com/1561899574043387/videos/463031761300892/