Javni pozivi, EU4BusinessRecovery- Za snažnu domaću ekonomiju

03. 09. 2021

Objavljeni su Javni pozivi za dostavljanje prijedloga projekata za ublažavanje utjecaja krize COVID-19 na MMSP u metalnoj, mašinskoj  i drvnoj industriji

Opći cilj Projekta je pružanje podrške Bosni i Hercegovini u ublažavanju ekonomskih utjecaja izazvanih pandemijom COVID-19. Specifični cilj Projekta je pružanje podrške poslovnim subjektima u pet ekonomskih sektora: prerada metala, prerada drveta, poljoprivrednoprehrambena industrija, tekstil/ odjeća/ obuća i turizam, kako bi se omogućio kontinuitet poslovanja uprkos negativnim utjecajima pandemije COVID-19, te stvaranje inovativnih startupa nastalih kao odgovor na krizu izazvanu pandemijom COVID-19. 

Projekt zajednički financiraju Evropska unija i Njemačko savezno ministarstvo za ekonomsku suradnju i razvoj, a realiziraju Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, UNDP i ILO. Ukupno trajanje je 30 mjeseci, od 01.01.2021. do 06.30.2023. godine.  

Prijave moraju biti podnesene u skladu s online uputama koje se mogu naći na www.eu4business.core-enigma.com.  Prijavitelji se moraju prijaviti na engleskom ili b/h/s jeziku. 

Ostale vijesti iz kategorije

PONOSITI STARČE RADOVANE, FRA GRGO, SRETAN TI 200.!

PONOSITI STARČE RADOVANE, FRA GRGO, SRETAN TI 200.!

O fra Grgi Martiću napisano je na tisuće redaka, mnoge ulice, škole i zaklade nose njegovo ime, prodornim pogledom prati nas sa spomenika u Posušju i Zagrebu… Međutim, danas ćemo se, na njegov 200. rođendan, osvrnuti tek na crtice iz njegova bogatog životnog,...

Arhiva