JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE STARIH FOTOGRAFIJA POSUŠJA

22. 05. 2020

Općina Posušje poziva sve žitelje Posušja, kao i sve one koji vuku korijene iz njega ili im je u srcu da sudjeluju u prikupljanju starih fotografija Posušjakako bismo objedinili što veći broj fotografija Posušja iz minulih vremena, uvrstili ih u posušku monografiju te na taj način trajno očuvali.Vjerujemo kako je ovaj projekt lijepa i vrijedna ostavština budućim naraštajima.

Stoga, pronađite svoje stare crno-bijele ili fotografije u boji te podijelite ovaj poziv s onima za koje mislite da posjeduju zanimljive starije fotografije.

Fotografije možete dostaviti u prostorije studija Foto Video Penava na adresi Fra Grge Martića 18 na skeniranje i daljnju obradu, a vama će one biti odmah vraćene.

Ukoliko su vam poznati podaci poput lokacije, imena ljudi na slici, događaja i slično, zabilježiti ćemo ih, a u samoj monografiji navesti ime osobe koja je ustupila fotografiju.

Javni poziv za prikupljanje starih fotografija Općine Posušje bit će otvoren do petka, 19. lipnja 2020. godine.

Unaprijed Vam zahvaljujemo!

Ostale vijesti iz kategorije

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...

27. OBLJETNICA POKOLJA U GRABOVICI

27. OBLJETNICA POKOLJA U GRABOVICI

Molitvom, polaganjem vijenaca te paljenjem svijeća jutros je otpočelo obilježavanje 27. godišnjice ubojstva 33 hrvatska civila koje su u selu Grabovica između Jablanice i Mostara ubili pripadnici Armije BiH. Nakon polaganja vijenaca uslijedio je križni put do mjesnog...