Javni poziv za podnošenje zahtjeva za realizaciju mjera pomoći gospodarstvu radi ublažavanja posljedica pandemije prouzročene korona virusom (COVID-19)

10. 06. 2020

Na temelju članka IX Pravilnika o provođenju Odluke o mjerama pomoći gospodarstvu radi ublažavanja posljedica pandemije prouzročene korona virusom (COVID-19) (Službeni glasnik općine Posušje, broj:8/20), Općinski načelnik Općine Posušje objavljuje:

J A V N I P O Z I V
za podnošenje zahtjeva za realizaciju mjera pomoći gospodarstvu radi ublažavanja posljedica pandemije prouzročene korona virusom (COVID-19)

Pozivaju se pravne osobe i fizičke osobe koje sаmоstаlnо оbаvlјајu rеgistriranu pоslоvnu dјеlаtnоst sa sjedištem ili poslovnicom na području općine Posušje, a kojima je zabranjen rad naredbama Federalnog stožera civilne zaštite, Županijskog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Općine Posušje u razdoblju dužem od 30 dana, da mogu podnijeti Zahtjev za realizaciju mjera pomoći poduzetnicima pogođenim posljedicama proglašene nepogode uzrokovane korona virusom COVID 19.

Dokumente možete preuzeti sa sljedećih poveznica:

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...