JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA ZA PRUŽANJE UGOSTITELJSKIH USLUGA UZ MALONOGOMETNO IGRALIŠTE OŠ IVANA MAŽURANIĆA U POSUŠJU TIJEKOM ODRŽAVANJA MALONOGOMETNOG TURNIRA MJESNIH ZAJEDNICA, SELA, ZASELAKA I GRADSKIH ČETVRTI OPĆINE POSUŠJE 2022.

25. 05. 2022

Športski savez općine Posušje raspisuje:

JAVNI POZIV za podnošenje ponuda za pružanje ugostiteljskih usluga uz malonogometno igralište OŠ Ivana Mažuranića u Posušju tijekom održavanja malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2022.

1.Ponuda cijene daje se za lokaciju na sjevernoj strani igrališta i u daljnjem tekstu navodit će se kao lokacija za pružanje ugostiteljskih usluga.

2. Početna cijena za početak nadmetanja je 10.000,00 konvertibilnih maraka (KM).

3. Povećanje ponude na početnu cijenu mora biti minimalno +100,00 KM.

4. Usluge koje se mogu pružati: prodaja brze hrane i pića.

5. Organizator (Športski savez općine) dužan je osigurati priključak na elektroopskrbu.

6. Pružatelj usluga dužan je držati čistim lokaciju od komunalnog i drugog otpada, odnosno nakon svake završene natjecateljske večeri lokacija mora biti očišćena.

7. Prikupljeni otpad mora biti odnesen i odložen u kontejner za komunalni otpad. Za nadzor čišćenja lokacije bit će zaduženo Povjerenstvo za natjecanje. Ako lokacija nakon završetka natjecateljske večeri ostane neočišćena istu će očistiti djelatnici angažirani od Športskog saveza, a pružatelj usluga platit će uslugu čišćenja 50,00 KM.

8. Ponude cijena se daju u zalijepljenoj kuverti sa natpisom „Ponuda za pružanje ugostiteljskih usluga uz malonogometno igralište OŠ Ivana Mažuranića u Posušju tijekom održavanja malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje“, jasno napisanim brojčanim iznosom kao i napisanog slovima.

9. Organizator ne odgovara za inventar i robu (oštećenja i otuđivanja) pružatelja usluga.

10. Kandidat za pružatelja usluga je dužan uplatiti iznos od 1000 KM na račun Športskog saveza Općine Posušje prilikom prijave ponude za pružanje ugostiteljskih usluga.

11. Kandidat čija ponuda nije bila najpovoljnija ima pravo na povrat novca uplaćenog na račun Športskog saveza Općine Posušje.

12. Organizator će nakon izbora najpovoljnijeg ponuđača s njim potpisati ugovor o pružanju usluga.

13. Pružatelj usluga dužan je isključivo nuditi i vršiti prodaju piva od proizvođača s kojim je organizator potpisao ugovor o sponzorstvu.

14. Glavni sponzor koji je i dobavljač piva dogovorit će s pružateljem usluga i cijenu piva na temelju iskustava sa prošlogodišnjeg turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti.

15. Izabrani najpovoljniji ponuditelj dužan je uplatiti cjelokupan iznos ponude za pružanje usluga za sedam dana od izbora najpovoljnijeg ponuđača.

16. Ako najpovoljniji izabrani ponuditelj ne uplati navedeni iznos u navedenom periodu, organizator zadržava pravo sklapanja ugovora sa drugim najpovoljnijim ponuditeljem koji je dužan uplatiti iznos prema svojoj ponudi cijene 48 sati nakon dogovora ili sprovesti ponovnu proceduru Javnog poziva.

17. Pružatelj usluga može pružati usluge na račun Športskog saveza isključivo uz suglasnost predsjednika Športskog saveza. Svi drugi računi na račun Športskog saveza neće biti priznati kao obvezujući u smislu plaćanja.

18. Ukoliko ne bude zainteresiranih pružatelja usluga, Organizacijski odbor malonogometnog turnira preuzima odgovornost da ispoštuje sve gore navedene točke.Ponude donijeti osobno u petak, 3. lipnja 2022. u 12:00 sati u prostorije Općinske vijećnice, kada će biti i javno otvaranje pristiglih ponuda.

Ostale vijesti iz kategorije

Održana 15. sjednica Općinskog vijeća općine Posušje

Održana 15. sjednica Općinskog vijeća općine Posušje

Danas je održana 15. sjednica Općinskog vijeća općine Posušje. Započela je uobičajeno vijećničkim pitanjima, odnosno Aktualnim satom. Dio upita vezan je uz širenje vodovodne mreže prema najistočnijim dijelovima Rakitna te prema Zagorju. Načelnik Ante Begić u odgovoru...

Održana prva međunarodna utrka Posuška desetka 2022.

Održana prva međunarodna utrka Posuška desetka 2022.

Posuško lito u svom športskom programu ove godine bogatije je za još jedno natjecnje, ono u trčanju. Prvi međunarodna cestovna utrka, polumaraton pod nazivom Posuška desetka 2022., okupio je jučer ljubitelje ovog sporta iz Posušja, Bosne i Hercegovine pa i iz...

Arhiva