Javni poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje na II. Blidinje Gastro Festivalu u sklopu manifestacije „Posuško lito 2019“

30. 07. 2019

Na temelju prošlogodišnjeg uspješnog iskustva u organizaciji i provedbi Blidinje Gastro  Festivala, kao i na temelju  zadovoljstva naših izlagača, i ove godine se organizira II. Blidinje Gastro Festival.

Cilj održavanja ove manifestacije je predstavljanje tradicionalnih običaja, promocija proizvoda lokalnih proizvođača s područja općine Posušje i šire, kao i međusobna suradnja i uvezivanje izlagača uz bogat kulturno-umjetnički program.

Osim navedenih koristi, manifestacija je značajna i prepoznatljiva po mjestu održavanja,   Masnoj Luci i Parku prirode Blidinje, mjestu opuštanja, čistog zraka, zovu ljepote i zdravlja.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje pisanih ponuda o iskazivanju interesa svih zainteresiranih ljudi dobre volje i bogatstva ponude za sudjelovanje na II. Blidinje Gastro Festivalu u sklopu manifestacije „Posuško lito 2019“.

Vrijeme održavanja: 31.8.2019. godine od 16:00 do 21:00 sati i 1.9.2019. godine od 12:00 do 18:00 sati

                                 

Mjesto održavanja je Masna Luka kod Planinarskog doma na Blidinju, gdje će biti postavljen šator i tipski drveni štandovi ovisno o iskazanom interesu.

– Sa zainteresiranim ponuditeljima sklopit će se ugovor o sudjelovanju u manifestaciji II. Blidinje Gastro Festival u sklopu manifestacije „Posuško lito 2019“.

– Štandovi za zainteresirane izlagače neće se naplaćivati.

– Općina Posušje snosi troškove postavljanja štandova

– U slučaju većeg interesa od broja štandova, organizator zadržava pravo na izbor izlagača.

Pri odabiru izlagača, organizator će se voditi sljedećim kriterijima:

-mjesto obavljanja djelatnosti (prednost kandidatima s područjima općine Posušje)
-vrsta proizvoda

 Način podnošenja prijava:

Prijave se dostavljaju putem elektronske pošte: opcina.posusje.gs@tel.net.ba ili na portu Općine Posušje.

Javni poziv je otvoren do 23.8.2019. godine do 15:00 sati.

Ostale vijesti iz kategorije

JAVNI POZIV radi sporazumnog pribavljanja nekretninama

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Županija Zapadnohercegovačka Općinsko pravobraniteljstvo Posušje Broj: U-30/19 Dana: 04.12.2019 godine Na osnovu čl.23. Zakona o izvlaštenju ( „ Službene novine FBiH „ broj 70/07, 36/10, 25/12 i 34/16 ), a u svezi...

Obavijest o uspostavi adresnog registra u općini Posušje

Obavještavaju se stanovnici Vinjana da je u tijeku postavljanje pločica s kućnim brojem za područje cijele mjesne zajednice Vinjani.Stanovnici se mole za strpljenje i pozivaju se da pruže punu suradnju. Ovim putem obavještavaju se građani da se za postavljanje kućnog...

JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo poziva sve zainteresirane subjekte, nevladine organizacije i stanovnike općine Posušje i naselja koja gravitiraju području namjeravane izgradnje trake za spora vozila na dionici Posušje-Grude-Široki Brijeg, da sudjeluju u JAVNOJ...