Javni poziv za finaciranje zapošljavanja osoba s invaliditetom

01. 02. 2017

Iz Udruge osoba s invaliditetom ZHŽ obavješćuju osobe s invaliditetom i poslodavce da je izašao 1. Javni poziv za dodjelu novčanog poticaja u 2017. godini za novo zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom objavljuje javni poziv za dodjelu sredstava za financiranje i sufinanciranje programa održivosti zaposlenosti, razvoja privrednih društava za zapošljavanje osoba sa invaliditetom i zaštitnih radionica, te programa profesionalne rehabilitacije osoba s invaliditetom u 2017. godini.

Svi zainteresirani za ovaj način zapošljavanja mogu naći sve podatke na stranici Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Javni poziv ostaje otvoren 30 dana, a zaključno s 7. travnja.

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...