HŠK POSUŠJE: Generacija 2009. osvojila prvo mjesto na Hercegovina Arena kupu među 80 ekipa!

11. 11. 2019

Ovaj vikend u Mostaru i Međugorju održan je Arena Cup Hercegovina, natjecanje za mlađe nogometaše.

Na ovogodišnjem kupu nastupali su uzrasti dječaka i djevojčica rođenih 2009. i mlađi, a utakmice se igrane u Mostaru i Međugorju.

Nastupilo je oko 80 ekipa, tj. preko 1500 djece iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a najuspješniji među njima bili su dječaci 2009. godište iz nogometne škole HŠK Posušje.

U svojoj skupini su prošli dalje pored domaćina Međugorja, Župa Dubrobvačke, Maslinica sa Šolte te Ljubuškog.

U četvrtfinalu su slavili protiv Brotnja 3:0, dok su u polufinalu bili još uvjerljiviji protiv mostarskog Veleža rezultatom 4:0.

Da se radi jednoj od najtalentiranijih generacija kluba podno Radovnja pokazali su finalu. Tamo su ih čekali vršnjaci višestrukog prvak BiH – HŠK Zrinjski iz Mostara. U ravnopravnoj borbi na kraju je regularni dio završio 2:2, pa su pobjednika odlučili kazneni udarci. U njima su više sreće i spretnosti imali Posušani te su se okitili laskavom titulom pobjednika ovog masovnog natjecanja.

Osim titule najbolje ekipe pripala im je i ona pojedinačna za najboljeg igrača, a za njega je proglašen Paulo Bašić.

Ostale vijesti iz kategorije

JAVNI POZIV radi sporazumnog pribavljanja nekretninama

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Županija Zapadnohercegovačka Općinsko pravobraniteljstvo Posušje Broj: U-30/19 Dana: 04.12.2019 godine Na osnovu čl.23. Zakona o izvlaštenju ( „ Službene novine FBiH „ broj 70/07, 36/10, 25/12 i 34/16 ), a u svezi...

Obavijest o uspostavi adresnog registra u općini Posušje

Obavještavaju se stanovnici Vinjana da je u tijeku postavljanje pločica s kućnim brojem za područje cijele mjesne zajednice Vinjani.Stanovnici se mole za strpljenje i pozivaju se da pruže punu suradnju. Ovim putem obavještavaju se građani da se za postavljanje kućnog...