Federalno ministarstvo prostornog uređenja pomaže projekte općine Posušje

04. 06. 2021

Općina Posušje i Federalno ministarstvo prostornog uređenja nastavili su dosadašnju suradnju potpisivanjem ugovora o sufinanciranju projekta odvodnje na području Mokrog Doca.


Ovime će se dodatno poboljšati uvjeti odvodnje oborinskih i ostalih voda na ovom gradskom lokalitetu.
Spomenuti ugovor potpisali su načelnik Ante Begić i resorni ministar Josip Martić.


– Ovom prilikom bih se još jednom zahvalio ministru Martiću na dosadašnjem angažmanu i pomoći kod realizacije projekata u općini Posušje, kazao je načelnik Begić. 


Osim općine Posušje, ugovore s Federalnim ministarstvom prostornog uređenja potpisali su gradovi Ljubuški i Široki Brijeg te općine Grude i Čitluk. 

Ostale vijesti iz kategorije

Održana radionica “Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja”

Održana radionica “Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja”

Danas je ispred Dječjeg vrtića Bajka u Posušju održana praktična radionica pod nazivom "Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja". Radionica je dio manifestacije IX. Posuški kamendani koju su zajednički organizirali Udruga za održivi razvoj Uzor Posušje i Općina...

Poziv na događaj “Cycling Rural Walking Fair”

Poziv na događaj “Cycling Rural Walking Fair”

Sve ljubitelje biciklizma, prirode i outdoor aktivnosti pozivamo da nam se pridruže na prvom “Cycling Rural Walking Fair” koji će se održati u sklopu Street Food Festa u Širokom Brijegu 23.07. - 25.07. 2021. godine u Širokom Brijegu s početkom programa u 17:00 sati....

Arhiva