Federalno ministarstvo prostornog uređenja pomaže projekte općine Posušje

04. 06. 2021

Općina Posušje i Federalno ministarstvo prostornog uređenja nastavili su dosadašnju suradnju potpisivanjem ugovora o sufinanciranju projekta odvodnje na području Mokrog Doca.


Ovime će se dodatno poboljšati uvjeti odvodnje oborinskih i ostalih voda na ovom gradskom lokalitetu.
Spomenuti ugovor potpisali su načelnik Ante Begić i resorni ministar Josip Martić.


– Ovom prilikom bih se još jednom zahvalio ministru Martiću na dosadašnjem angažmanu i pomoći kod realizacije projekata u općini Posušje, kazao je načelnik Begić. 


Osim općine Posušje, ugovore s Federalnim ministarstvom prostornog uređenja potpisali su gradovi Ljubuški i Široki Brijeg te općine Grude i Čitluk. 

Ostale vijesti iz kategorije

Obilježena 30. obljetnica pogibije Ludviga Lutka Pavlovića

Obilježena 30. obljetnica pogibije Ludviga Lutka Pavlovića

30. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića – Lutka, prve žrtve velikosrpske agresije na prostorima BiH obilježena je u njegovom rodnom mjestu Vitini i pred Spomen obilježjem u Studenim Vrilima.Tim povodom jutros u 7 sati služena je sveta misa u crkvi sv. Paškala, a...

Dva vrijedna dijagnostička uređaja za Dom zdravlja Posušje

Dva vrijedna dijagnostička uređaja za Dom zdravlja Posušje

Dom zdravlja Posušje bogatiji je za dva uređaja. Novi ultrazvučni uređaj, donaciju Ministarstva zdravstva rada i socijalne skrbi ŽZH i dvanaestokanalni EKG, kojeg su ovoj zdravstvenoj ustanovi donirali Općina Posušje i Udruga Pauk. To je bio povod današnjem sastanku...

Arhiva