Državni prvaci na prijemu kod načelnika

03. 05. 2021

Ovu sezonu je Kuglački klub Posušje okončao s duplom krunom, Prvaka BiH u kuglanju i prvo mjesto finala kupa. U završnom susretu održanom 25. ovog mjeseca naši kuglači su bili bolji od ekipe Revite iz Banja Luke te su osvojili kup natjecanje . Prethodno je odigrano zadnje,  22. kolo Premier lige Bosne i Hercegovine, gdje je Posušje na domaćem terenu savladalo ekipu Brotnja iz Čitluka s 6.5 – 1.5.(3564- 3195) oborenih čunjeva te su tako i službeno postali prvaci države drugu godinu zaredom.

To je ujedno bio povod za današnji prijem članova Kuglačkog kluba Posušje organiziranog u uredu načelnika općine. U ugodnoj atmosferi gosti su s načelnikom Antom Begićem i predsjednikom Športskog saveza općine Posušje Zvonimirom Širićem razgovarali o radu kluba, tijeku natjecanja u ovoj sezoni i naravno postignutim uspjesima. Načelnik Begić je uputio iskrene čestitke na uspjehu te je iskazao potporu i za buduće aktivnosti kluba.  Izjavio je i kako na rezultate Kuglačkog kluba Posušje može biti ponosna cijela zajednica te su primjer kako se predanim radom dolazi do vrhunskih rezultata. „Ovi rezultati, osim što vas ispunjavaju sa zadovoljstvom i ponosom, služe kao motivacija za pokretanje  mladih da se počnu ili nastave baviti športom.“ – zaključio je Begić.  Širić je pak, čestitajući prvacima, istaknuo kako se na ovaj način u najboljem svjetlu promiče Posušje i posuški kraj. Na tome im je posebno zahvalio.

Gosti su se zahvalili domaćinima na ugodnom prijemu te su izrazili nadu kako će i sljedeće godine biti prilike za susret s istim povodom. Na kraju je državnim prvacima načelnik  uručio prizanje i prigodan poklon.

Navedimo još tko čin pobjednički tim Kuglačkog kluba Posušje:

Ivan Petric, Pere Petric, Ivo Petric, Mate Galić, Bernard Malenica, Mario Prljević, Bono Šarac, Ante Mišetić, Dragan Mišetić, Stjepan Jukić, Pere Galić i Blago Korać.

Ostale vijesti iz kategorije

76. godišnjica Bleiburške tragedije

76. godišnjica Bleiburške tragedije

Danas se obilježava 76. godišnjica Bleiburške tragedije. Tim povodom, prisjećajući se žrtava stravičnih komunističkih zločina nad Hrvatima koji su započeli na Bleiburgu u svibnju 1945. godine, pred Spomen obilježjem hrvatskim braniteljima u Posušju zajednički vijenac...

Arhiva