Državni prvaci na prijemu kod načelnika

03. 05. 2021

Ovu sezonu je Kuglački klub Posušje okončao s duplom krunom, Prvaka BiH u kuglanju i prvo mjesto finala kupa. U završnom susretu održanom 25. ovog mjeseca naši kuglači su bili bolji od ekipe Revite iz Banja Luke te su osvojili kup natjecanje . Prethodno je odigrano zadnje,  22. kolo Premier lige Bosne i Hercegovine, gdje je Posušje na domaćem terenu savladalo ekipu Brotnja iz Čitluka s 6.5 – 1.5.(3564- 3195) oborenih čunjeva te su tako i službeno postali prvaci države drugu godinu zaredom.

To je ujedno bio povod za današnji prijem članova Kuglačkog kluba Posušje organiziranog u uredu načelnika općine. U ugodnoj atmosferi gosti su s načelnikom Antom Begićem i predsjednikom Športskog saveza općine Posušje Zvonimirom Širićem razgovarali o radu kluba, tijeku natjecanja u ovoj sezoni i naravno postignutim uspjesima. Načelnik Begić je uputio iskrene čestitke na uspjehu te je iskazao potporu i za buduće aktivnosti kluba.  Izjavio je i kako na rezultate Kuglačkog kluba Posušje može biti ponosna cijela zajednica te su primjer kako se predanim radom dolazi do vrhunskih rezultata. „Ovi rezultati, osim što vas ispunjavaju sa zadovoljstvom i ponosom, služe kao motivacija za pokretanje  mladih da se počnu ili nastave baviti športom.“ – zaključio je Begić.  Širić je pak, čestitajući prvacima, istaknuo kako se na ovaj način u najboljem svjetlu promiče Posušje i posuški kraj. Na tome im je posebno zahvalio.

Gosti su se zahvalili domaćinima na ugodnom prijemu te su izrazili nadu kako će i sljedeće godine biti prilike za susret s istim povodom. Na kraju je državnim prvacima načelnik  uručio prizanje i prigodan poklon.

Navedimo još tko čin pobjednički tim Kuglačkog kluba Posušje:

Ivan Petric, Pere Petric, Ivo Petric, Mate Galić, Bernard Malenica, Mario Prljević, Bono Šarac, Ante Mišetić, Dragan Mišetić, Stjepan Jukić, Pere Galić i Blago Korać.

Ostale vijesti iz kategorije

Održana radionica “Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja”

Održana radionica “Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja”

Danas je ispred Dječjeg vrtića Bajka u Posušju održana praktična radionica pod nazivom "Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja". Radionica je dio manifestacije IX. Posuški kamendani koju su zajednički organizirali Udruga za održivi razvoj Uzor Posušje i Općina...

Poziv na događaj “Cycling Rural Walking Fair”

Poziv na događaj “Cycling Rural Walking Fair”

Sve ljubitelje biciklizma, prirode i outdoor aktivnosti pozivamo da nam se pridruže na prvom “Cycling Rural Walking Fair” koji će se održati u sklopu Street Food Festa u Širokom Brijegu 23.07. - 25.07. 2021. godine u Širokom Brijegu s početkom programa u 17:00 sati....

Arhiva