75 godina Crvenog križa općine Posušje

16. 06. 2022

Svečano je obilježena 75-ta obljetnica utemeljenja i djelovanja Crvenog križa općine Posušje i proslavljen Svjetski dan dragovoljnih darivatelja krvi.
I ovim putem čestitamo i izražavamo zahvalnost Crvenom križu općine Posušje za predanost i posvećenost u provođenju njegove humanitarne misije. 
Također, veliku zahvalnost i poštovanje iskazujemo dragovoljnim darivateljima krvi za njihovu plemenitost i humanost, jer jedini lijek koji se ne može kupiti u ljekarnama je krv, a izvor toga lijeka su upravo dragovoljni darivatelji.

Ostale vijesti iz kategorije

Održana 15. sjednica Općinskog vijeća općine Posušje

Održana 15. sjednica Općinskog vijeća općine Posušje

Danas je održana 15. sjednica Općinskog vijeća općine Posušje. Započela je uobičajeno vijećničkim pitanjima, odnosno Aktualnim satom. Dio upita vezan je uz širenje vodovodne mreže prema najistočnijim dijelovima Rakitna te prema Zagorju. Načelnik Ante Begić u odgovoru...

Održana prva međunarodna utrka Posuška desetka 2022.

Održana prva međunarodna utrka Posuška desetka 2022.

Posuško lito u svom športskom programu ove godine bogatije je za još jedno natjecnje, ono u trčanju. Prvi međunarodna cestovna utrka, polumaraton pod nazivom Posuška desetka 2022., okupio je jučer ljubitelje ovog sporta iz Posušja, Bosne i Hercegovine pa i iz...

Arhiva