50 godina Osnovne škole Vranić

10. 04. 2019

Lijep jubilej, 50 godina postojanja Osnovne škole na Vraniću, danas je svečano proslavljen prigodnim programom u prostorijama ove obrazovne institucije.

Proslavu je otvorila ravnateljica škole Marija Milićević. Ukratko je govorila o povijesti škole od osnutka 1969. do danas, te se zahvalila svim dosadašnjim djelatnicima i onima koji su danas uposleni, na radu i zalaganju. Kao posebnu vrijednost istaknula je  učenike zbog kojih ova institucija i postoji. Također je istaknula dobru suradnju s roditeljskim vijećem, roditeljima te Općinom, čijem vodstvu je zahvalila na sudjelovanju u opremanju kabineta informatike, kao i donatorima koji potpomažu rad škole.

Ivanka Arapović Galić, prenijela je ispriku i najsrdačnije pozdrave Općinskog načelnika, koji zbog sudjelovanja na odavanju počasti poginulim braniteljima na Kupresu nije bio u mogućnosti nazočiti ovom događaju. Također je, kao i ravnateljica, istaknula dobru suradnju za koju se nada da će biti na razini i u budućnosti.

Nazočnima se obratila i ministrica obrazovanja, znanosti kulture i športa ŽZH Ružica Mikulić, koja je svim zaposlenicima i učenicima čestitala ovaj vrijedan jubilej.

U nastavku, učenici iz ove škole, kao i iz područnih škola Gradac i Broćanac, pripremili su program ispunjen folklorom te glazbenim i glumačkim točkama.

50. obljetnici rada OŠ Vranić, uz sadašnje djelatnike, učenike i roditelje, nazočio je i zamjetan broj bivših djelatnika koji su mogli evocirati uspomene kroz izložbu fotografija postavljenu  u prostoru škole.

Ostale vijesti iz kategorije

Prestanak stanja prirodne nepogode na području općine Posušje!

Na prijedlog Općinskog stožera civilne zaštite, načelnik općine Posušje Branko Bago 2. lipnja 2020. donio je odluku o prestanku stanja prirodne nepogode na području općine Posušje. Općinski stožer CZ će i dalje pratiti i procjenjivati stanje epidemiološke situacije na...

Zakazana 34. sjednica Općinskog vijeća

Zakazana 34. sjednica Općinskog vijeća

Bosna i HercegovinaFEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINEŽUPANIJA ZAPADNOHERCEGOVAČKAOPĆINA POSUŠJE OPĆINSKO VIJEĆE Broj: 01-02-90/20Posušje, 28.5.2020. godine Temeljem članka 50. stavak 1. Poslovnika Općinskog vijeća općine Posušje («Službeni glasnik općine Posušje», broj:...