4. KLUPSKE LJETNE IGRE TAEKWONDO KLUBA POSKOK

17. 06. 2019

U subotu 15.6.2019. u posuškoj Rastovači “Pod lokvom” kod Suveznika održane su četvrte sad već tradicionalne klupske ljetne igre na kojima je sudjelovalo tridesetak djece iz taekwondo klubova Poskok Posušje i Poskok Kočerin te nekoliko ostale djece iz drugih sportskih klubova. Igre su sad već tradicionalne i namjenjene su za najmanji uzrast djece gdje ona stječu prva natjecateljska iskustva i osvajaju svoje prve medalje. Na Igrama nema gubitnika i prvi razlog njihove organizacije je druženje i upoznavanje te poticanje fair playa i ljepote bavljenja sportom. Igre se sastoje od korisnih vježbi za taj uzrast djece kao što su prelazak poligona sa preprekama, nabacivanje obruča i povlačenja konopa koje je uvijek najnapetije.
U sklopu Igara organizira se velika roštiljada za sve članove ova dva kluba, roditelje i prijatelje klubova, gdje se okupi više od sto sudionika koji se druže i rekreiraju kroz razne sportske sadržaje na sportskim terenima prekrasnog sportskog centra kod “Suveznika” u Rastovači.

Petar Boban, predsjednik organizacijskog odbora:
Ovo su već četvrte održane “Klupske ljetne igre” i već pomalo mijenjaju predznak jer na njima sudjeluju 2 kluba ali i djeca koja nisu vezana za taekwondo klubove što nas veseli i svako godine je sve više zanimljivije.
Najzaslužniji za organizaciju ovog događaja su svakako naši treneri i roditelji koji se uvijek uključe u organizaciju, ali i svi naši članovi koji se odazovu i sudjeluju na igrama i druženju. Svake godine naši sponzori nam jako puno pomognu i olakšaju organizaciju pa im se svima od srca zahvaljujemo.

Ostale vijesti iz kategorije

Održana radionica “Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja”

Održana radionica “Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja”

Danas je ispred Dječjeg vrtića Bajka u Posušju održana praktična radionica pod nazivom "Upoznajmo mlade s tradicijom naseg Posušja". Radionica je dio manifestacije IX. Posuški kamendani koju su zajednički organizirali Udruga za održivi razvoj Uzor Posušje i Općina...

Poziv na događaj “Cycling Rural Walking Fair”

Poziv na događaj “Cycling Rural Walking Fair”

Sve ljubitelje biciklizma, prirode i outdoor aktivnosti pozivamo da nam se pridruže na prvom “Cycling Rural Walking Fair” koji će se održati u sklopu Street Food Festa u Širokom Brijegu 23.07. - 25.07. 2021. godine u Širokom Brijegu s početkom programa u 17:00 sati....

Arhiva